Kuvausinfo

Milloin varata aika kuvauksiin?

Vastasyntyneen kuvaus: suosittelen kuvausta ensimmäisen 2 viikon sisällä. Paras mahdollinen ikä on 5-10 päivän ikäinen vauva. Voit varata alustavan kuvausajan pikkuiselle jo raskausaikana lasketun ajan perusteella. Kuvausaikaa voidaan sitten joustavasti muuttaa tarpeen mukaan vauvan syntymän jälkeen. Kun tulette kotiin sairaalasta vauvan kanssa, niin ota yhteyttää minuun ja sovitaan tarkempi kuvausaika.

Raskausajan kuvaus: suosittelen varaamaan sen raskauden viimeisen kolmanneksen aikana, viikkojen 30-36 tienoilla.

Kuvausajan muuttaminen

Kuvausaikaa voidaan joustavasti muuttaa jonkin esteen sattuessa.

Missä sijaitset ja matkustatko?

Asun Lahdessa ja kyllä rakastan matkustamista! Lahden alueella en veloita erillisiä matkakuluja. Otathan yhteyttä selvittääksesi tarkat kustannukset kuvauksellesi.

Missä valokuvaus tapahtuu?

Kuvaukset toteutetaan perheelle sopivassa paikassa: omassa kodissa tai ympäristössä. Vastasyntyneen kuvaukset on myös mahdollista järjestää minun kotistudiossa Lahdessa Karistossa. Kaikki kuvaukset räätälöidään tarpeesi mukaan.

emilie_call_to_action_separator_imgLisätietoja vastasyntyneen kuvauksesta kotistudiossa.

Kuvien toimitus

Salasanasuojattu galleria avataan kahden viikon kuluessa kuvauksesta. Valitut kuvat toimitetaan USB-muistitikulla postitse tai DROPBOXin välityksellä (sähköisesti), joista asiakas saa itse valita ja teettää haluamansa printtejä, kuvakirjoja, tauluja ja muita kuvatuotteita.

Kuinka paljon kuvia saadaan nettigalleriaan?

Kuvien määrää on mahdotonta etukäteen sanoa ja se täysin riippuu kuvauksen tyypistä, mutta tavoitteena on aina saada riittävän määrän kuvia kuvaussession aikana.

Miten varataan kuvausaika?

Voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen littleredframe@gmail.com, tai ottaa minuun yhteyttä sivuni yhteystiedot-linkin kautta. Vastaan sinulle mahdollisimman pian, ja sitten voimme alkaa suunnitella valokuvaussessiotasi.

emilie_post_sep

Information in English

Информация на русском языке