Valokuvaaja

Valokuvaus Lahti-7
Hei, minun nimeni on Jurgita. Olen liettualainen, muutin Suomeen yli 10 vuotta sitten ja asun nyt Lahdessa. Olen kolmen lapsen äiti. Jo monta vuotta olen intohimoisesti harrastanut valokuvausta. Kiinnostus vastasyntyneiden, vauvojen ja lasten valokuvaamiseen heräsi tyttäreni syntymän jälkeen (tietenkin!) ja kiinnostus vain vahvistui poikani syntymän jälkeen. Ainutlaatuiset raskausajan hetket, vauvan ensimmäiset päivät ja viikot kuluvat nopeasti, minun toiveena olisi ikuistaa nämä rakkaat ja ihmeelliset hetket valokuvaamalla.

Kuvaukset toteutetaan asiakkaan tutussa ympäristössä tai omassa kodissa, halutessanne kotistudiossani Lahden Karistossa. Kaikki kuvauksessa käytössä olevat vauvahatut, villaiset vaippahousut ja muut neulotut tuotteet olen itse tehnyt suomalaisista langoista.

Kiitos kiinnostuksestasi. Olet oikeassa paikassa jos haluat saada ihania kuvia ei tietokoneella säilyttämistä varten, vaan nauttiaksesi niistä canvas-taulujen, valokuvien tai kuvakirjojen muodossa. Ota yhteyttä ja varaa aika hyvin ajoissa!

Jurgita

 

emilie_call_to_action_separator_img

Minun inspiraationtiimi, jonka avulla innostukseni valokuvaukseen sai ihan uuden kipinän.

Lapsikuvaus Lahti

emilie_post_sep