top of page

Raskauskuvaus ulkomiljöössä

Päivitetty: 14. tammik. 2023

Lämpimät onnittelut Sinulle jos odotatte vauvaa!


Raskauskuvia voidaan ottaa joko ulkona kauniissa miljöössä tai studiossa. Ulkomiljöössä luonto luo ihanaa taustaa. Toki ulkokuvauksissa on tärkeä osa on sää ja oikea vaatetus. Aina seurataan sääennustetta ennen kuvausta ja tarvittaessa siirretään kuvauksen seuraavalle mahdollisimmalle päivalle. Kuvataan illan auringossa, kun aurinko on hyvin matalalla ja sen värit ovat vahvimmillaan.


Sään salliessa kuvataan puistossa, järven rannalla, lähiluonnossa tai muulla miellyttävälläsi paikalla. Mielelläni annan teille suosituksia kuvauspaikoistani. Kuvauksen hintaan lisätään kilometrikorvaus yli 20km matkalta studioltani.


Kuvauksessa voitte käyttää studion äitiysmekkoja, jos koko on sopiva ja tyyli on mieluisa. Ennen kuvausta saa tulla sovittamaan mekkoja studiooni. Tämän linkin kautta pääsette katsomaan lainavaatekuvia: LAINAVAATTEET


Kuvauksen miljöössä hinta on 500€. Hintaan kuuluu kuvaus noin 1-2 tuntia. Te saatte kaikki teidän ihanat kuvat värillisenä sekä mustavalkoisena. Kuvatiedostojen toimitus tapahtuu nettilinkin kautta.


​Kyselyt ja ajanvaraukset: littleredframe@gmail.com tai YHTEYDENOTTO sivun kautta.


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page