top of page

Vastasyntyneen kuvaus

Päivitetty: 18. tammik. 2023

Rakastan työtäni, tapaamista uusien pienten vauvojen kanssa ja kauniiden valokuvien luomista perheelle. Vauvakuvaus on minun juttu!


"Päivät ovat pitkiä, mutta vuodet lyhyitä." Tämän vuoksi suositellaan tallentamaan ensimmäisiä vauvaviikkoja kun vauva on alle kaksi viikkoa vanha. Silloin vauva on vielä niin pieni ja unelias, häntä on helppo asetella ihaniin suloisiin asentoihin.


Ajanvarauksen tehdään lasketun ajan mukaan, mutta kuvauspäivä sovitaan vasta sitten kun vauva on syntynyt.


Olen kolmen upean lasten äiti. Olen kuvannut vauvoja jo 10 vuotta. Minulla on kokemus käsitellä vauvoja, tunnistan vauvan itkuja, jotka liittyvät hänen eri tarpeisiin. Kuvauksen aikana pidän parasta huoltoa teidän pienokaisesta. Te istutte mukavasti sohvalla ja seuraatte vastasyntyneen kuvauksen prosessia. Vauvakuvaus on ihan oma taiteenlajinsa. Siihen liittyy enemmän kuin vain kuvien ottaminen. Vauvan kapalointi, asettelu, rekvisiitojen ja valon käyttö - ovat erittäin tärkeät vauvakuvauksen osat, jotka pitäisi olla kunnossa ennen kun otetaan kuvia.


Kuvaukset järjestetään pääasiassa studiollani Lahdessa. Studiolla on parhaat mahdollisuudet säätää valaistusta, lämpöä ja rekvisiittaat ja muut tarvikkeet vastasyntyneen kuvausta varten ovat lähellä. 90% minun kuvissa näkyvistä rekvisiitoista löytyy studioltani. Eli teidän ei tarvita huolehtia mitä tuodaan kuvaukseen, täältä löytyy kaikki tarvittavaa. Vastasyntyneen kuvauksessa käytän harsoja, myssyä, hiuspantoja, koreja.


Newborn kuvauksen yhteydessä voidaan ottaa myös perhe- ja sisaruskuvia. Näitä kuvia yleensä otettaan kuvauksen alussa, jotta sen jälkeen toinen vanhemmista haluttaessa voisi lähteä lapsen/lasten kanssa kotiin, kauppaan tai puistoon.


Jokainen vauvaperhe saa ohjeita ennen kuvausta kuvaukseen valmistautumisesta, vaateista ja muista vauvakuvaukseen liityvistä asioista. Haluan että valokuvaus olisi mukava stressitön kokemus koko perheelle.


Sydämellisesti tervetuloa valokuvaukseen!


Kyselyt ja varaukset: littleredframe@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.


Jurgita <3

"THE MOMENTS CAPTURED FOREVER"
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page