top of page

KUVAUSKOKEMUS

Pyrin luomaan asiakkaille mukavan valokuvauskokemuksen. 
Kuvataan teidän toiveiden mukaan, ilman kiirettä, jonka jälkeen saatte ihanat muistot talteen!  
MUISTOJA HETKISTÄ

Usein kysytyt kysymykset

Miten varaan kuvauksen?

Voitte varata kuvausajan lähettämällä minulle viestin mailiin littleredframe@gmail.com tai täyttämällä sähköisen yhteydenottolomakkeen. Kun olemme löytäneet sopivan kuvausajan, lähetän teille vahvistuksen ja ohjeistuksen kuvaukseen valmistautumisesta. Vastasyntyneen kuvauksen varattaessa lähetän laskun kuvausmaksun/varausmaksun maksamista varten. Loppusumma kuvauksesta tulee maksettavaksi kuvauksen yhteydessä kortilla jos kuvataan studiolla, tai laskulla jos kuvataan ulkona tai asiakkaan tiloissa.

Milloin on hyvä aika tulla odotuskuvaukseen?

Odotuskuvaukset pidetään raskausviikoilla 27-37 riippuen sinun hyvinvoinnista ja vatsan koosta.;)

Milloin kuvausaika vastasyntyneen kuvaukseen kannattaa varata?

Vastasyntyneen kuvaus kannattaa varata jo odotusaikana. Mutta aina voi kysyä viime hetken aikoja! 

Miten kuvausajan varaus vastasyntyneen kuvaukseen toimii?

Varauksen yhteydessä ilmoitat minulle laskettuaikasi, mutta kuvauspäivä sovitaan vasta sitten kun vauva on syntynyt.

Vastasyntyneen kuvaus sujuu parhaiten kun vauva on 5-14 päivän ikäinen.

Miksi kahden viikon aikaikkuna on tärkeä? 

Pientä uutta perheen jäsentä voidaan kuvata ihan milloin vaan ja jokainen ikä on valokuvausta arvoinen.

Mutta nimenomaan vastasyntyneen/newborn kuvaus pyrimme järjestää kahden viikon sisällä vauvan syntymän jälkeen. 

Vastasyntynyt vauva kasvaa ja muuttuu hämmästyttävällä nopeudella, ja nuo arvokkaat päivät kannattaa tallentaa niin nopeasti kun on mahdollista. 

Vastasyntyneen vauvan pikkuruiset piirteet ja herkät ilmeet on parasta ikuistaa juuri tässä lyhyessä ajassa. Kahden viikon sisällä vauvasi on vielä kiedottuna näihin suloisiin vastasyntyneen asentoihin, mikä tekee tästä ajasta täydellisen hetken vauvan alkuperäisyyden vangitsemiseen. Ajan kuluessa unohdamme usein, kuinka pieni vauvamme olikaan, ja nämä varhaiset valokuvat ovatkin aarteita, joita tulet arvostamaan koko elämäsi ajan.

Kodikas studioni, varustettuna kaikilla tarvittavilla välineillä, on enemmän kuin tervetullut paikka, jossa te vanhemmat voitte rentoutua ja nauttia kuvaushetkistä. Kuvittele se kuin ystävän luona vierailu, joka luo upeita kuvia samalla kun varmistaa parhaan hoidon pienokaisellesi.

Pitäisikö minun tuoda rekvisiittaa kuvaukseen?

Studiolta löytyy kaikki tarvittavaa eri valokuvauksiin. Kuvausvaateet, lelut, peitot, rekvisiittaa vauvakuvausiin ovat kaikki pestyjä ja puhtaita aina ennen uutta kuvausta. Haluttaessa voitte tuoda omaa rekvisiittaa mukaan. Kuvausvarauksen yhteydessä lähetän teille ohjeistuksia valmistautumista varten ja muita tietoja kuvauksesta. 

Milloin me saamme kuvia?

Kolmen viikon sisällä kuvauksestasnne lähetän teille linkin salasanasuojattuun koevedosgalleriaan, joista valitsette suosikkikuvanne. Haluttaessa on mahdollista ostaa lisäkuvia tai koko kuvagallerian. Valittuihiin kuviin tarvittaessa teen lisäkäsittelyä ja lähetän teille väri- sekä mustavalkoversiot sähköisessä muodossa. Minun kautta voitte myös tilata laadukkaita kuvatuotteita. Lisätietoja kuvatuotteista saatte kun teidän kuvagalleria on valmis. 

Käytätkö kaikkia kuvia markkinoinnissansa (sosiaalisessa mediassa tai nettisivuillasi)?

Kunnioitan asiakkaiden yksityisyyttä! En koskaan julkaise kuvia ilman lupaa. Arvostan tosi paljon, mikäli saan julkaista teidän kuvia, koska valokuvaajalle on kuitenkin tärkeää esitellä töitään. Kuvaussopimuksessa sovimme tästä asiasta.

Missä studio sijaitsee?

Studion osoite Lahdenkatu 10, 15140 Lahti.

Studio sijaitsee katutasossa, joten helppoa tulla sisään myös rattailla. Studion rakennuksen edessä on 3 maksutonta pysäköintipaikkaa parkkikiekolla sekä Lahdenkadun varsilla. 

Monet asiakkaat tulevat luokseni pääkaupunkiseudulta ja heidän kokemuksensa mukaan tunnin matka Lahteen on sopiva matka vastasyntyneen kanssa. Yleensä vauva nukkuu koko matkan studioon ja täältä kotiin asti. Vanhemmat ovat huolissaan uusista kokemuksista pienokaisen kanssa ja se on täysin ymmärrettävää. Aina kysyn heiltä matkasta studioon ja suurin osa heistä on sitä mieltä, että se meni odotettua paremmin. Se, mitä saatte valokuvauksen jälkeen, on niin kaunista ja arvokasta, ja tuo teille iloa monien vuosien ajan.

Joten tervetuloa valokuvaukseen studiolleni! 

Asiakkaiden kokemuksia

"

"Nyt tarvitsee sanoa, että ihan itku tuli! Aivan mielettömän ihania kuvia. Ja miten ihana valokuvaaja! 

 

Kiitos siis sinulle, kuvattavana oli helppo olla, sillä teit tilanteesta tosi rennon ja kotoisan. Ja siis miten hyvä olet työssäsi! Sanoin miehelleni kun lähdimme studiolta, että ihan kuin olisimme sinun ainoat asiakkaat ikinä, sillä olit niin sydämellinen, läsnä, aito ja ammattitaitoinen! Osasit myös niin hienosti viihdyttää meidän poikaa ja ottaa hänet huomioon. En yhtään ihmettele, miksi sinua kuvaajana niin paljon kehutaan. Joten kiitos, koko meidän sydänten pohjasta! 

 

Tiedämme ketä valokuvaajaa käytämme kun tarve sille tulee."

 

N.N.

bottom of page