top of page

TIETOJA RASKAUSKUVAUKSESTA

Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä raskauskuvauksesta. Haluaisin kertoa vähän tästä ihanasta kuvauksesta minun kanssani,
mutta jos herää kysymyksiä, kysy vaan lisää! 
Raskauskuvaus kanssani

Olen kolmen lapsen äiti ja samalla intohimoinen valokuvaaja. Rakastan tallentaa odotuksen kauneutta ja ainutlaatuisuutta kuviin. Raskausaika on aivan maaginen elämänvaihe, joka on täynnä iloa, odotusta ja rakkautta. Se on hetki, jonka haluaa ikuistaa kauniiksi muistoiksi.

Miksi raskausvalokuvat ovat niin tärkeitä? No, ensinnäkin, raskaus on upea matka naisen elämässä. Se on ajanjakso, jolloin keho muuttuu ja kasvaa uuden elämän kasvualustaksi. Jokainen raskaus on ainutlaatuinen, ja sen kauneus tulisi tallentaa ikuiseksi. Valokuvat voivat auttaa äitiä muistamaan tämän erityisen ajan ja näkemään oman kauneutensa raskausvatsan ja hehkuvan ilmeen kautta.

Milloin on hyvä aika tulla raskauskuvaukseen? Paras aika odotuskuvaukselle on noin raskausviikkojen 30-36 vaiheilla. Toki paljon riippuu sinun voinnistasi.  Lupaan, että teen parhaani luomaan sinulle ja puolisosi rentoutuneen ja mukavan ilmapiirin studiossani. Pienessä, mutta kodikkaassa studiollani panostan erityisesti siihen, että asiakkailla on viihtyisä olo. Studiossa on tarjolla virvokkeita sekä suolaista ja makeaa purtavaa. Käytössänne on ruuanlämmitysmahdollisuus sekä wc.

Valokuvauksen kesto on noin 1-1,5 tuntia. Kuvataan ilman kiirettä, sinulla on aikaa vaihtaa vaateita ja tarvittaessa pitää taukoja. Kuvauksen jälkeen noin 2 viikon sisäällä saat linkin koevedosgalleriaan, josta voit valita mieluisat kuvat tai vaikkapa ostaa koko kuvagallerian. Raskauskuvauksen hinta studiossa on 300 euroa. Hintaan kuuluu kuvaushetki studiossa, koevedosgalleria, 15 valitsemaanne digikuvaa (väri- sekä mustavalkokuvat). Lisätietoja kuvaushinnoista löytyy täältä -> Hinnasto

Lisäksi minulla on valikoima upeita mekkoja odottaville äideille, jotka haluavat pukeutua kauniisti ja tuntea itsensä erityiseksi valokuvaussessiota varten. Mekot ovat valmiina käytettäviksi, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia vaatteiden valitsemisesta. Haluan, että äidit voivat keskittyä nauttimaan hetkestä ja tuntea olonsa kauniiksi. Tietoja lainavaateista löytyy täältä -> Lainavaatteet

Poseerauksissa pyrin korostamaan odottavan äidin kauneutta parhaalla mahdollisella tavalla. Käytän ammattitaitoani ja äitiyden tuntemustani yhdessä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on aina kaunis ja aito. Jokainen poseeraus on suunniteltu tuomaan esiin odotuksen lumo ja äidin sädehtivä ilme.

Raskausvalokuvat ovat enemmän kuin vain kuvia. Ne ovat tärkeitä muistoja, jotka jäävät elämään läpi sukupolvien. Jokainen kuva kertoo tarinan, rakkaudesta ja odotuksesta. Ne ovat kauniita muistoja siitä, miten ainutlaatuinen ja kaunis raskausaika oli.

 

Toivotan sinulle kaunista päivää ja ihanaa odotusta! ❤️

Sydämellisesti tervetuloa valokuvaukseen!

 

Kyselyt ja varaukset: littleredframe@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Jurgita

KAUNIS, TÄYNNÄ IHMETTÄ JA TUNTEITA RASKAUS

Missä studio sijaitsee?

Studion osoite Lahdenkatu 10, 15140 Lahti.

Studio sijaitsee katutasossa, joten helppoa tulla sisään myös rattailla. Studion rakennuksen edessä on 3 maksutonta pysäköintipaikkaa parkkikiekolla sekä Lahdenkadun varsilla. 

Monet asiakkaat tulevat luokseni pääkaupunkiseudulta ja heidän kokemuksensa mukaan tunnin matka Lahteen on sopiva matka vastasyntyneen kanssa. Yleensä vauva nukkuu koko matkan studioon ja täältä kotiin asti. Vanhemmat ovat huolissaan uusista kokemuksista pienokaisen kanssa ja se on täysin ymmärrettävää. Aina kysyn heiltä matkasta studioon ja suurin osa heistä on sitä mieltä, että se meni odotettua paremmin. Se, mitä saatte valokuvauksen jälkeen, on niin kaunista ja arvokasta, ja tuo teille iloa monien vuosien ajan.

Joten tervetuloa valokuvaukseen studiolleni! 

bottom of page