top of page
Valokuvaaja Jurgita Mozuraite Lahti-5.jpg
Hei! Olen Jurgita. 

Hei, minun nimeni on Jurgita. Olen liettualainen, muutin Suomeen 20 vuotta sitten ja asun nyt Lahdessa. Olen kolmen lapsen äiti.

 

Jo monta vuotta olen intohimoisesti harrastanut valokuvausta. Kiinnostus vastasyntyneiden, vauvojen ja lasten valokuvamiseen heräsi tyttäreni syntymän jälkeen (tietenkin!) ja kiinnostus vain vahvistui poikani syntymän jälkeen. Minulla on edelleen tallessa se punainen kehys suosikkikuvallani tyttärestäni. Olen päättänyt, että yritykseni nimen tulee liittyä tähän minulle tärkeään esineen. Näin syntyi Little Red Frame Photography. 


Tavoitteeni on pysäyttää hetkiä, luoda mahdollisuuden palata vuosiin, kun lapsesi olivat pieniä, juuri syntyneitä, vasta oppineet ryömimään tai kävelemään. Haluan sinun muistavan nuo pienet liikkeet, halaukset, suukot... Koska aika rientää ja erittäin nopeasti. 

Studiokuvaukset toteutetaan kodinomaisessa studiossa Lahdenkadulla 10 Lahdessa. Kuvaan vauvoja jo vuodesta 2013. 10 vuoden kokemuksella luon teidän perheellenne rakkaimmat kuvat teidän vauvasta ja koko perheestä. 

Kiitos kiinnostuksestasi! Olet oikeassa paikassa, jos haluat saada laadukkaita ja ihania kuvia!

 

Ota yhteyttä, kysy lisää ja varaa aika!

Jurgita

 

Vauvakuvaus Lahti-3.jpg
SILVER.png
bottom of page