top of page

SINUN VALOKUVAAJA

Valokuvaaja Jurgita Mozuraite Lahti-5.jpg
TERVETULOA! 

Hei, minun nimeni on Jurgita. Olen liettualainen, muutin Suomeen 20 vuotta sitten ja asun nyt Lahdessa. Olen kolmen lapsen äiti. ;)

 

Olen valokuvaaja, joka erityisesti rakastaa ikuistaa odotusajan, vastasyntyneiden, vauvojen ja perheiden hetkiä. Kokemukseni antaa minulle mahdollisuuden tulkita vauvojen ja lasten moninaisia tunteita ja luonteenpiirteitä, ja toteuttaa kuvauksia niiden perusteella. Tavoitteenani on luoda kuvauselämys, joka tavoittaa syvät tunteet ja kuvastaa jokaisen perheen ainutlaatuista tarinaa.

 

Yrityksen nimi "Little red frame photography" kertoo tarinan, joka juontaa juurensa aikaan, kun tyttäreni oli vielä pieni. Silloin omistin kaikkein suloisimman ja suosikkivalokuvani hänestä, kehystettynä pienen punaiseen kehykseen. Tämä nimi on muistutus siitä erityisestä hetkestä ja rakkaudesta valokuvaukseen, joka sai alkunsa tuolloin. Tänä päivänä tämä kehys on kaunein koriste kodissani, ja se kantaa edelleen mukanaan tuon ajan kauneutta ja merkitystä.

 

Tavoitteeni on pysäyttää hetkiä, luoda mahdollisuuden palata vuosiin, kun lapsesi olivat pieniä, juuri syntyneitä, vasta oppineet ryömimään tai kävelemään. Haluan sinun muistavan nuo pienet liikkeet, halaukset, suukot... Koska aika rientää ja erittäin nopeasti. 

Studiokuvaukset toteutetaan kodinomaisessa studiossa Lahdenkadulla 10 Lahdessa. Valokuvaan vastasyntyneitä jo vuodesta 2013. Vuosikymmenen ajan olen kerännyt kokemusta ja taitoa ikuistaakseni teidän perheenne tärkeimmät hetket, olipa kyseessä sitten vauva tai koko perheen yhteinen kuvaus.

Kiitos kiinnostuksestasi! Olet oikeassa paikassa, jos haluat saada laadukkaita ja ihania kuvia ammattilaiselta valokuvaajalta.;)

 

Ota yhteyttä, kysy lisää ja varaa aika!

Jurgita

 

SILVER.png
Vauvakuvaus Lahti-3.jpg
Finnish photo awards hopea voittaja Jurgita Mozuraite 2022.png
bottom of page